Varsova ja Willow Pride tuikkivat Vermon tähtitammoina

Tammahevoset olivat Vermon keskiviikkoraveissa päärooleissa, kun ohjelmassa olivat ykkössarjalaisten tammalähdöt sekä suomenhevostammojen TalviCup-karsinnat.

Kylmäveristen tammalähdössä "Saarijärven Saara" pääsi tuulettamaan voittoa, kun Saarijärvellä asuvan Saara Mäkisen kultakimpale Varsova palasi kilpailutauolta mahtivireessä.

Maamme tammaparhaimmistoon kuuluva Varsova liikkui heti kirivaiheen alussa väkevästi ja selätti suursuosikki Vennelmon Varman voittomatsissa selityksittä.

– Varsova oli siihen nähden oikein hyvä, että miten se oli starttiin viimeistelty. Juoksukin meni parhaan mahdollisen kaavan mukaan, kun saatiin Vennelmon Varman takana juosta. Arvelinkin matkalla, että meillä pitää hyvä menestymissauma olla, Saara Mäkinen puhui voittajahaastattelussa.

Kari Seilosen kasvattamalle Varsovalle kuluva kausi on ollut selvästi 9-vuotiaan uran hohdokkain, kun ykköstiloja on kertynyt jo 7 ja palkintorahaa liki 25 000 euroa.

Nuorempi tamma onnistui

Savonlinnalainen Tapio Kukkonen matkasi Vermoon kahden suomenhevostamman kanssa. Tallikavereista vanhempi Vennelmon Varma jäi hopealle, mutta TalviCup-karsinnassa Kukkosen valmentama Parapara jyräsi Janne Räisäsen ohjastamana vakuuttavaan voittoon toiselta ilman vetoapua.

Toisessa tammojen TalviCupin karsinnassa Esa Holopaisen ohjastama Tähtiviilee hallitsi kisan tapahtumia keulajuoksulla.

Lämminveristen Tammatähdessä Ari Moilanen kaasutti takamatkalta lähteneen Willow Priden nopeasti tuulen halkojan paikalle, eikä valjakolla ollut mitään vaikeuksia hallita parhaaksi. 3 500 euron ykköstilan myötä Willow Priden kausiansiot nousivat jo 149 194 euroon.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Henna Halmeen treenilistoilta debytoinut Nette's Ensio, Santtu Raitalan kuskaama Farfallone sekä Hannu Torvisen ohjastamat Dark Defender ja Joseph Boko.

Täysosumalla voitti 4 926,89 euroa, viidellä oikein sai 66,93 euroa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut