Tuukka Raskin paluupelistä päätöstä luvassa lähipäivinä

Suomalaisen maalivahtisuuruuden Tuukka Raskin mahdollisesta paluusta NHL-jääkiekkoliigaan saadaan kenties varmuus lähipäivinä, Boston Bruinsin valmentaja Bruce Cassidy kertoi maanantaina NHL:n sivustolla .

Koko 14-vuotisen NHL-uransa Bostonia edustanut Rask on toipunut pelikuntoon kesällä tehdystä lonkkaleikkauksesta, ja viime viikolla hän teki sopimuksen Bostonin AHL-liigassa pelaavan farmiseuran Providence Bruinsin kanssa. Rask harjoitteli maanantaina Providencen kanssa, mutta tiedossa ei ole, pelaako hän AHL:ää vai palaako suoraan NHL-kaukaloihin.

– Minulla ei ole muuta (tietoa) kuin että Providencen seuraava ottelu on perjantaina. Joten meidän on keskusteltava siitä, onko tuo (paluu)peli vai (tuleeko hän) suoraan meille jossain vaiheessa, Cassidy kertoi.

– Luulisin, että pääsemme asiaan huomenna (tiistaina) tai keskiviikkona.

Raskin oli määrä pelata Providencen maalilla viime perjantaina, mutta Providencen tuolloinen peli ja myös sunnuntainen ottelu siirrettiin vastustajan koronatapausten takia. Providencen on määrä kohdata Hartford tämän viikon perjantaina (eli lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa).

Bostonilla on tällä viikolla pelit Montrealia vastaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, Philadelphiaa vastaan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa ja Nashvillea vastaan lauantai-iltana Suomen aikaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut