JYP tuli tyrmätyksi vuoden ensimmäisessä pelissään

HPK otti kauden isoimman voittonsa, kun se tyrmäsi kurittoman JYPin. Lukemat 0–6 eivät jätä selittelyille sijaa. JYPin peli hajosi pahemman kerran toisessa erässä, jossa vieraat toimittivat kiekon neljä kertaa JYPin maalivahdin Markus Ruusun selän taakse.

– Oli kyllä tärkeää, että saatiin oma peli rullaamaan, kun viime viikolla oli vaikeampaa. Tänään välillä tuntui, että kaikki onnistuu, sanoi kaksi maalia ampunut HPK:n kapteeni Markus Nenonen.

Liigauransa 2012 JYPissä aloittanut Nenonen pääsi juhlimaan maalinedustalla aivan vapaana, kun taas vastaavasti isäntien oli turha haaveillakaan pääsystä kunnon paikoille. Kolmen viikon pelitauolla ei JYPin hyökkäyspeliin löytynyt uutta ilmettä.

– Toisessa erässä saattoi kaverilta vähän usko loppua. Me painettiin polvet koukussa ja tehtiin kovasti hommia, jatkoi Nenonen.

HPK:n maalissa Daniel Lebedeff pelasi kauden toisen nollapelinsä. Lebedeffin torjuntaprosentti on ylivoimainen maalivahtien tilastossa.

JYPin tilastomörkö on päästettyjen maalien määrä. Peräti 137 kertaa kiekko on kaivettu JYPin maalista, kun tilaston toiseksi huonoimmalla SaiPalla lukema on 119.

Mainos: Itä-Häme

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut