Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kärpät ja SaiPa lämpenivät jatkoajalla, kuumana käynyt Juhamatti Aaltonen iski lopullisen ratkaisun

Kärppien ja SaiPan kohtaaminen miesten jääkiekkoliigassa syttyi todellisiin liekkeihin vasta jatkoajalla lauantaina Oulussa.

Tolpat kilisivät molemmissa päissä kenttää, mutta avopaikat jäivät hyödyntämättä. Myös tunteet meinasivat karata käsistä, kun Kärppien yleensä rauhallinen Juhamatti Aaltonen kuumeni täysin SaiPan Kalle Maalahdelle. Pahemmilta ylilyönneiltä kuitenkin vältyttiin.

– Annoin maalin edustalla vähän komposiittia alaselkään, niin ei oikein herra (Aaltonen) siitä tykännyt, Maalahti kertoi.

Voittolaukauskisassa Kärppien 3–2-kotivoiton varmistivat onnistumisillaan Ville Leskinen ja Aaltonen, joka vastasi varsinaisen peliajan lopulla myös Kärppien 2–2-tasoituksesta hurjalla rannelaukauksellaan.

Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola oli pelistä pois sairastumisen takia. Häntä tuurasi toisen kerran tällä kaudella Ville Mäntymaa.

– Kyllähän SaiPa oli erittäin hyvä ja nähtiin hieno jääkiekkopeli, joka oli varmasti yleisölle nautinnollista, Mäntymaa kehui SaiPaa, jolta pudotuspelipaikka on jo karannut.