Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jukurit nousi liigakärkeen kiihkeissä tunnelmissa – "Oli pientä huutelua ja tönimistä"

Mikkelin Jukurit nousi lauantaina jääkiekkoliigan kärkeen, kun joukkue haki 4–3-vierasvoiton vahvasti varamiehisestä Ilveksestä.

– Kaikki kaukalossa olleet pelaajamme olivat pelikuntoisia. Saimme hyvän tunnelman kärkiotteluun. Tappio harmittaa ja muutama tilanne pelissä myös, Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi sanoi.

Ilves voi osittain syyttää omaa tehottomuuttaan tappiosta, sillä viiden ylivoimapelin aikana se teki vain yhden maalin. Ilves itse sai vasta kolmannen erän lopulla ainoan jäähynsä, ja sen aikana Pekka Jormakka teki voittomaalin.

– Saimme tapettua hyvin jäähyt. Erikoistilanteet ratkaisivat tänään, sanoi ilman tehopisteitä jäänyt Jukureiden kapteeni Petrus Palmu.

Ottelu sai päätöserässä kiihkeän luonteen, kun tuomarit eivät huomanneet vierasjoukkueen Otto Mäkisen kampitusta hetkeä ennen Jukureiden 1–3-maalia.

– Se oli selvä kamppi, mutta tuomaritkin tekevät virheitä. Lopussa oli pientä huutelua ja tönimistä puolin ja toisin, mutta sellaiset kuuluvat peliin, Palmu myönsi.

Ilves ja Tappara olivat ennen lauantaita voittaneet kaikki 18 Tampereen areenassa pelattua jääkiekko-ottelua. Ilves oli ottanut voitoista kahdeksan ja Tappara kymmenen, joista yhden CHL:ssa.