Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves kukisti HIFK:n sunnuntain ainoassa liigakamppailussa, uransa ensimmäisen liigamaalin tehnyt Wehmas nautti joka hetkestä

Ilveksen liigan maaliahnein puolustus sai sunnuntaina tilastoihin uuden ratkaisijan, kun Jeremi Wehmas laukoi toisessa erässä uransa ensimmäisen liigamaalin HIFK:ta vastaan. Lopulta Wehmas nautti 6–3-voiton ja maalin lisäksi tehosaldon lukemasta +2 vain reilun neljän minuutin peliajalla.

Ilveksen puolustajat ovat tehneet liigassa 38 maalia, toisena tulee KalPa 32 maalilla. Neljästä tehokkaimmasta kolme oli sivussa, sillä Jarkko Parikalla on 10, Aleksi Elorinteella 5 ja Leo Lööfillä 4 maalia.

– Nautitaan näistä hetkistä niin kauan kuin saan olla mukana. Päivä kerrallaan elän. Kun kaikki tervehtyvät, niin palaan takaisin KooVeen riveihin pelaamaan Hakametsässä. Nyt on ollut unelmien täyttymys päästä pelaamaan tässä hienossa areenassa, Wehmas tunnelmoi.

Wehmas kuului Tapparan organisaatioon tähän kauteen saakka, mutta peliaikaa tuli vain kahdessa ottelussa viidestä ja vain muutaman minuutin. HIFK-maaliin hän otti mallia perjantain ratkaisijan Matias Mäntykiven maalista eli läheltä ylös.

Tappio oli ykkösketjunsa varassa olleelle HIFK:lle neljäs peräkkäinen vieraissa.