Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tutut ratkaisijat pääosissa, Kuusamo avasi naisten lentopallofinaalit kotivoitolla

Kuusamon Pallo-Karhut aloitti seurahistoriansa ensimmäisen lentopallon naisten Mestaruusliigan loppuottelusarjan vahvasti, kun se kukisti kotikentällään LP Kangasalan 3–1. Tammikuussa jo cupin voittoa juhlineella kuusamolaisjoukkueella oli tutut ratkaisijat, sillä Julie Lengweiler ja Carlyle Nusbaum tekivät 19 pistettä. Adeja Lambert teki 12 pistettä.

Kuusamon liberona pelasi kaksi pronssia urallaan voittanut Sanna Häkkinen. Kuusamo ei ollut pelkästään ulkomaalaisvahvistusten joukkue, sillä Viivi Pyhäjärvi teki kolme ja Ella Autere kaksi pistettä.

– Pelasimme kaksi erää hermostuneesti. Toisen erän lopulla saimme apuja vaihtopenkiltä, ja erä kääntyi. Jenna Mustonen syötti, Ella torjui ja Pyhäjärvi pelasi myös hyvin, Häkkinen sanoi.

Yleispelaaja Ronja Heikkiniemi oli 21 pisteellä vieraiden tehokkain. LP Kangasala voitti avauserän, ja toisessa erässä sillä oli kaksi eräpalloa siirtyä erissä 2–0-johtoon. Kuusamo kesti ne ja voitti erän 26–24. Kolmas ja neljäs erä menivät sille jo selvemmin.

– Pelasimme hyvin toisen erän loppuhetkille saakka, tiivisti LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen.

Seuraavat kaksi ottelua pelataan LP Kangasalan kotisalissa.