Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viime hetkillä iskenyt SJK aiheutti Hongalle ensimmäisen tappion kahteen kuukauteen

Hongalla oli sunnuntaina mahdollisuus nousta miesten jalkapalloliigassa sarjakakkonen HJK:n rinnalle, mutta espoolaiset eivät hyödyntäneet tilaisuuttaan Seinäjoella SJK:n vieraana. Ottelu päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen SJK:n voittoon maalein 3–2 (0–1).

Tappio oli vahvaa kautta pelaavalle Hongalle ensimmäinen liki kahteen kuukauteen. Honka johti ottelua kahdesti, mutta isännät tulivat molemmilla kerroilla rinnalle ja lopulta myös ohi. Voittomaali syntyi lisäajan ensimmäisellä minuutilla Matias Vainionpään puskusta kulmatilanteessa.

– Molemmilla oli omat hetkensä, mutta yleensä tällaisia pelejä ei voi voittaa, jos vastustaja vie erikoistilanteet kahdella maalilla. Mutta pelejä on vielä paljon jäljellä. Emme keskity liikaa sarjatilanteeseen, sanoi Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Hongan maalit teki Rui Modesto. SJK:lta Vainionpään lisäksi maalasi Jake Jervis. Yksi rysä merkittiin Hongan omaksi maaliksi.

– Olen todella tyytyväinen etenkin ottelun loppuun. Noudatimme ottelusuunnitelmaamme, puolustimme vahvasti ja saimme vaihtojen myötä lisää hyökkäysvoimaa toisella jaksolla, kiteytti SJK-luotsi Joaquin Gomez.