Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viime vuoden voittaja Raducanu putosi ensimmäisellä kierroksella jatkosta Yhdysvaltain avoimissa

New Yorkissa Yhdysvaltain avointen grand slam -titteliä puolustanut Emma Raducanu on jäänyt tennisturnauksen ensimmäiselle kierrokselle. Ranskan Alize Cornet päihitti britin naisten kaksinpelissä suoraan kahdessa erässä lukemin 6–3, 6–3.

19-vuotias Raducanu on maailmanlistan sijalla 11. 32-vuotias Cornet pitää 40. sijaa.

Tappiollaan Raducanu liittyy Angelique Kerberin ja Svetlana Kuznetsovan joukkoon. Molemmat ovat puolustaessaan US Openin grand slam -titteliä pudonneet ensimmäisellä kierroksella.

Grand slam -mestaruuden tuoma julkisuus on tuonut 19-vuotiaalle paineita, eikä hän ole tällä kaudella edennyt toista kierrosta pidemmälle grand slam -turnauksissa.

– Tavallaan olen onnellinen, koska nyt on uusi alku. En ole enää maalitaulu, Raducanu sanoi.

"Ajattelin, että en ehkä palaa tänne koskaan"

Espanjan Rafael Nadal pystyi karistamaan ensimmäisen erän tappion harteiltaan ja viemään ensimmäisellä kierroksella voiton Australian Rinky Hijikatasta.

Nadal otti voiton miesten tenniksen kaksinpelissä erin 4–6, 6–2, 6–3, 6–3. Hijikata on maailmanlistan sijalla 198, kun Nadal on kolmantena, ja hänet sijoitettu toiseksi nyt käytävässä turnauksessa.

Nadal saapui tämän kauden Yhdysvaltain avoimiin loukkaantumisen varjostamana. Hän joutui Wimbledonissa vetäytymään kesken välierän loukkaantumisen takia.

Espanjalainen metsästää New Yorkissa pelattavassa turnauksessa 23:tta grand slam -titteliään.

– Olen erittäin iloinen, että olen täällä. Viime pelistä täällä on jo aikaa. Ajattelin, että en ehkä palaa tänne koskaan, viimeksi US Openissa vuonna 2019 pelannut ja tuolloin mestaruuden voittanut 36-vuotias Nadal sanoi.