Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korhonen paransi asemiaan Italian golfissa, kisassa on mukana kolme veljesparia

Mikko Korhonen nousi jakamaan kymmenettä sijaa golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Italiassa. Lauantaina 68 lyöntiä käyttänyt Korhonen pääsi pelaamaan kierroksensa loppuun ennen kuin säätila Roomassa muuttui radikaalisti.

– Tuuli oli aika reipas ja kääntyi juuri ennen kierroksen loppua 180 astetta ja koveni samalla. Ilma kylmeni saman tien 10 astetta. Olipa todella erikoinen sääilmiö, yhteistuloksessa 208 (–5) oleva Korhonen kertoi tiedotteessaan.

Rooman kenttä on ensi vuonna Ryder cup -areena, ja useat huippupelaajat hakevat siihen tuntumaa. Kisaa johtaa Englannin Matt Fitzpatrick, jonka veli Alex Fitzpatrick on myös mukana. Kilpailussa on peräti kolme veljesparia, Fitzpatrickien lisäksi italialaiset Francesco Molinari ja Edoardo Molinari sekä tanskalaiset Nicolai Höjgaard ja Rasmus Höjgaard.

Korhosen lisäksi hyvissä asemissa jaetulla 16. sijalla on Tapio Pulkkanen. Kalle Samooja jakaa 32. sijaa ennen päätöspäivää.