Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ranskalaisjalkapalloilija Paul Pogban vanhempaa veljeä vastaan nostettu syytteet pikkuveljensä kiristämisestä

Italialaisjoukkue Juventuksen ja Ranskan maajoukkueen paidoissa pelaavan jalkapalloilija Paul Pogban vanhempi veli on otettu kiinni ja häntä vastaan on nostettu syytteet kiristysyrityksestä. Epäillyn rikoksen kohteena oli syytetyn Mathias Pogban menestynyt pikkuveli.

Vanhemman Pogban asianajan mukaan viranomaisten päätös aiotaan haastaa. Asianajaja kommentoi ranskalaiselle televisiokanava BFMTV:lle, ettei hänen asiakkaansa rikkonut lakia. Uutistoimisto AFP:n lähteen mukaan lisäksi neljää muuta ihmistä vastaan on nostettu syytteet tapaukseen liittyen. Syytetyt ovat veljesten läheisiä tuttuja.

Nuorempi Pogba oli sanonut Torinon syyttäjille heinäkuussa joutuneensa kiristysyrityksen kohteeksi. Häneltä oli yritetty omien sanojensa mukaan kiristää 13 miljoonan euron suuruista summaa.

AFP:lle puhuneiden Pogban perheen kanssa läheisten lähteiden mukaan jalkapalloilijalta oli vaadittu suuria rahasummia, jotta julkisuuteen ei levitettäisi tämän maineen kannalta kielteisiä videoita.

Pogban väitettiin langettaneen loitsun toisen pelaajan päälle

Mathias Pogba on myöntänyt olleensa vastuussa elokuun lopulla julkaistusta eriskummallisesta videosta, joka lupaili "suuria paljastuksia" jalkapalloilijasta.

Paul Pogba oli kertonut viranomaisille, että hänen mainettaan yritettiin tahrata väittämällä, että hän olisi pyytänyt islamilaista pyhää miestä langettamaan loitsun PSG-joukkuetta ja ranskalaisjalkapalloilija Kylian Mbappea vastaan. Pogba kiistää poppakonstien käytön.

Ranskalaissyyttäjät käynnistivät tutkinnan asiaan kuun alussa, ja poliisi on kuulustellut muun muassa veljesten äitiä.

Pogban jalkapallouraa varjostaa tällä hetkellä pelko siitä, ettei hän pääsisi polvivamman vuoksi osallistumaan Qatarissa myöhemmin tänä vuonna järjestettäviin MM-kisoihin. Hänelle tehtiin aiemmin tässä kuussa onnistuneeksi kuvailtu leikkaus.