Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

VPS voitti AC Oulun ja taistelee europaikasta Hakaa vastaan

Miesten jalkapalloliiga päättyy Valkeakosken Hakan ja Vaasan VPS:n väliseen Eurolopputurnauksen finaaliin, jossa voittajalle on jaossa paikka Konferenssiliigan karsintoihin.

Finaalipari ratkesi lauantaina Oulussa vasta 2x15 minuutin jatko-ottelussa. Vaihdosta sisään tullut VPS:n Riku Jääskä viimeisteli illan ainoan osuman AC Oulun maaliin pelin 108. minuutilla.

– Paljon oli tapahtumia, ja kummallakin oli omat paikkansa. Me teimme yhden maalin, ja se riitti tällä kertaa, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela sanoi.

Ylemmässä loppusarjassa neljänneksi sijoittunut Haka pääsi kaksiosaiseen finaalin suoraan, joten joukkue saa keskiviikon ja sunnuntain peleihin melkoisen lepoedun.

VPS pelaa kautensa lopuksi viisi kovan panoksen jalkapallopeliä 15 päivän kuluessa.

– Onhan se tietysti Hakan etu, mutta saamme onneksi kolme välipäivää edellisten kahden sijasta. Toki näistä peleistä palautuminen on aika tiukkaa. Haka on saanut odotella, mutta me olemme saaneet pelata ja olemme vireessä, Nuorela uskoi.