Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Special Major ravasi Haapakankaan talliin arvokkaan voiton

Mika Haapakankaan hevoset ovat aloittaneet voitoilla siirryttyään uuteen valmennuspaikkaan Göteborgin lähistölle.

Haapakankaan valmentama Special Major singahti juoksuradalta keulaan hopeadivisioonassa. Dwight Pieters luopui johtopaikasta, kun Falcon Am prässäsi rinnalla. Maalisuoralla Pieters sai kiritilaa, ja Special Major pinkoi 125 000 kruunun voittoon ajalla 13,5/2 140 m. Ykkösen myötä meni voittosumma yli miljoonan kruunun.

– Hevoset ovat piristyneet paljon uudessa paikassa, Stall Dencolla on hienot treeniolosuhteet. Kaksi hevosta on startannut ja kaksi voittoa tullut. Kuski ajoi tänään kuin oppikirjasta. Hevonen on oma kasvatti, tämä tuntuu tosi hyvältä, Veikko Haapakangas iloitsi.

Special Chance juoksi Haapakankaille ykkösen keskiviikkona kotiradalla Åbyssä.

Jorma Kontion ajama Hidalgo Heldia voitti pronssidivisioonan. Conrad Lugauerin valmentama Hidalgo Heldia meni laukkaa kohti lähtöautoa, mutta Kontio taituroi ruunan raville, kun startti tapahtui. Hidalgo Heldia veti reipasta vauhtia ja irtosi vakuuttavaan voittoon ajalla 11,4a/2140m.

Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama Vice Versa Diamant otti ylivoimaisen voiton Salatrofén-Stayerlähdössä. Jorma Kontio ajoi Saksassa syntyneen ruunan takamatkalta keulaan. Vice Versa Diamant jätti muut jo kierros ennen maalia ja paineli 100 000 kruunun voittoon ajalla 14,9/3 160 m. Melissa Melkko on voittajan hoitaja.