Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls ei pystynyt katkaisemaan Karhu Basketin voittokulkua

Miesten Korisliigaa johtava Kauhajoen Karhu Basket venytti peräkkäisten voittojensa sarjaa jo kymmeneen, kun se kukisti kotipelissään Helsinki Seagullsin 85–73.

Seitsemän edellistä peliään voittanut Seagulls hallitsi ensimmäistä jaksoa parhaimmillaan 11 pisteen erolla. Se johti vielä puolivälissä, mutta Karhu Basket otti pelin haltuunsa kolmannen jakson 20–7-voitolla. Tuon jälkeen kotijohto kasvoi suurimmillaan 22 pisteeseen.

– Kolmannella jaksolla iso asia oli puolustuksemme parantuminen ja koventuminen. Seagullsin korinteon tehokkuus romahti ja vastustaja taisi myös väsyä, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Karhu Basketista Cameron Jones keräsi 20 ja Lee Skinner 15 pistettä. Jeffrey Carroll teki Seagullsille 27 ja Robert Hall 16 pistettä.

Vilpas väänsi voiton Pyrinnöstä

Salon Vilpas otti Tampereen Pyrinnöstä 99–82-voiton, kun sarjataulukon puolivälin alapuolella tasapisteissä olleet joukkueet kohtasivat Tampereella.

Pyrintö piti alussa johtoa, mutta Vilpas vääntäytyi ohi, kun se vei kolmannen jakson viimeiset minuutit 22–4. Pyrintö ei päässyt enää toisella puoliskolla kymmentä pistettä lähemmäs.

Keyshawn Feazell teki Vilppaalle 26 ja Mikko Koivisto 20 pistettä. Ike Smith pussitti Pyrinnölle 22 ja LJ Thorpe 19 pistettä.