Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoo teki Sportin maalivahtien illasta synkän

Kouvolan KooKoo jatkoi tehokasta viimeistelyään miesten jääkiekkoliigassa, kun se kaatoi perjantaina Vaasan Sportin vieraskaukalossa maalein 6–3. Kouvolalaiset iskivät maanantaina KalPaa vastaan kiekon maalin noin joka viidennellä vedollaan, ja sama tahti jatkui Vaasassa.

Kouvolalaiset pommittivat 200. otteluaan jääkiekkoliigassa pelanneen Sportin maalivahdin Rasmus Reijolan vaihtoon jo toisen erän alussa. Reijolalle (72,73 %) kertyi vaihtoon mennessä kahdeksan torjuntaa ja kolme päästettyä maalia, kun ensimmäisen runsaan 25 minuutin aikana kouvolalaisista verkkoa venyttivät Linus Andersson (1+0), Miska Kukkonen (1+0) ja Emil Molin (1+1).

Maalivahdin vaihto ei juuri Sportia auttanut, sillä Reijolan tilalle tullut Niko Hovinen (62,5 %) torjui viimeisen 35 minuutin aikana viisi vetoa ja päästi kolme maalia.

KooKoon maalia vartioinut Oskari Setänenkään (91,18 %) ei viettänyt erityisen häikäisevää iltaa, mutta torjui tarvittavat 31 vetoa ja otti niskalenkin virkaveljistään.

– Viikot eivät ole veljiä keskenään. Viime viikolla teimme 11 maalia ja tällä viikolla päästimme saman verran, Sportin päävalmentaja Risto Dufva pohdiskeli.

Avauserässä KooKoo oli pelillisesti kuskin paikalla, mutta viimeiset kaksi erää Sport hallitsi kenttätapahtumia. Toisessa erässä Sport pysyi iskuetäisyydellä Sebastian Stålbergin ja viiden ottelun pelikieltonsa kärsineen Emil Johanssonin maaleilla, mutta päätöserässä KooKoo karkasi selvään voittoon.

Eniten tehopisteitä kouvolalaisista rohmusi joukkueensa viidennen maalin iskenyt Axel Ottoson (1+2).

– Kolmannessa erässä olimme tylyjä ja tehokkaita. Kuusi maalia lämmittävät mieltä, KooKoon päävalmentaja Olli Salo myhäili.