Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

KTP-Basket selvisi Korisliigan ylempään jatkosarjaan

KTP-Basket selvisi miesten Korisliigan ylempään jatkosarjaan, kun se voitti kotipelissään Tapiolan Hongan 91–78. Kuuden joukkueen ylempään jatkosarjaan on auki vielä yksi paikka, josta kamppailevat lauantain viimeisissä runkosarjapeleissään BC Nokia, Kouvot ja Kobrat.

Kolme edellistä peliään voittanut Honka ei päästänyt kotkalaisia helpolla, kun se johti yhtäjaksoisesti kolmannen jakson lopulle parhaimmillaan 15 pisteellä. Vieraat johtivat viimeisen kerran seitsemän minuuttia ennen loppua, jonka jälkeen KTP vei seuraavan viisiminuuttisen 15–0.

– Tuli ensimmäisen kerran huudettua puoliajalla, kun oltiin niin pehmeitä. Sitten kentälle tulikin taisteleva jengi. Toinen puolisko oli mahtava ja Karhuvuoressa vanha meininki, kehui KTP:n valmentaja Roope Mäkelä.

Vili Nyman heitti KTP:lle 16 pistettä ja Roydell Brown sekä Jordan Giles 15 pistettä. Hongasta Malcolm Duvivier keräsi 22 ja Jahlil Tripp sekä Adrien Lawson 14 pistettä.