Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

ManU-hyökkääjä Mason Greenwood vapautettiin syytteistä

Jalkapalloseura Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood on vapautunut Britanniassa kaikista häntä koskevista syytteistä. Greenwoodia, 21, syytettiin muun muassa raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä.

Syyttäjälaitos ilmoitti torstaina päättäneensä Greenwoodin oikeusprosessin keskeisten todistajien vetäytymisen ja uuden tutkintamateriaalin takia.

Greenwood pidätettiin viime vuoden tammikuussa, kun pelaajan entinen tyttöystävä oli jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia ja videon, jossa hän kertoi joutuneensa väkivallan uhriksi. United hyllytti Greenwoodin joukkueestaan, ja pelaajaa kohtaan nostettiin syytteet viime lokakuussa.

United-kasvatti Greenwood on pelannut Englannin maajoukkueessa yhden ottelun. Rikosepäilyt saivat urheiluvälinejätti Niken purkamaan sponsorisopimuksensa Greenwoodin kanssa, ja videopelifirma EA Sports poisti Greenwoodin jalkapallopelinsä kokoonpanoista.

United julkaisi torstai-iltana lyhyen tiedotteen koskien Greenwoodin tilannetta.

– Seura suorittaa nyt oman prosessinsa ennen kuin päättää seuraavista askelista, tiedotteessa sanottiin.