Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan ja Ilveksen puolivälierävastustajat ratkeavat illalla, puolivälierät alkavat huomenna

Runkosarjan voittanut Tappara ja kakkonen Ilves saavat tänään selville, minkä joukkueen ne kohtaavat jääkiekon Liigan puolivälierissä. Perjantaina ja lauantaina alkavien puolivälierien ottelusarjoista ovat varmistuneet vasta Lukon ja HIFK:n kohtaaminen sekä Pelicansin ja KalPan mittelö.

Tappara voi kohdata puolivälierissä joko Ässät, TPS:n tai KooKoon. Kouvolalaiset tulevat varmuudella Tapparan vastustajiksi, jos KooKoo voittaa tänään Kärpät Oulussa ja vie pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan voitoin 2–1. Tällöin Tapparan vastustajan etsinnässä Ässien ja TPS:n ottelusarjan tuloksella ei olisi väliä. KooKoo lähti pudotuspeleihin runkosarjan 10. sijalta, muut joukkueet ylempää.

Jos Kärpät voittaa KooKoon, Tapparan vastustajaksi tulee Ässien ja TPS:n ottelusarjan voittaja. Siinäkin sarjassa voitot ovat 1–1, ja kolmas ottelu pelataan tänään Porissa.

Ilves kohtaa puolivälierissä joko Kärpät, Ässät tai TPS:n. Jos Kärpät voittaa KooKoon, se jatkaa kautta Ilvestä vastaan. Jos KooKoo voittaa Kärpät, Ilveksen vastustaja löytyy Ässien ja TPS:n ottelusarjasta.

Puolivälierät alkavat huomenna otteluilla Pelicans–KalPa ja Tapparan puolivälierällä. Lauantaina pelaavat ensimmäisen ottelunsa Lukko ja HIFK sekä Ilves tänään ratkeavaa vastustajaa vastaan. Lisäksi KalPa ja Pelicans pelaavat lauantaina toisen puolivälieränsä.

Välieriin etenee neljällä voitolla.