Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa tasoitti puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan värikkäiden vaiheiden jälkeen – päävalmentaja Miettiseltä toive tuomariston suuntaan: "Annettaisiin pelaajien pelata"

KalPa tasoitti Liigassa puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan keskiviikkona 2–2:een, kun joukkueet kohtasivat Niiralan montussa. Kuopiolaiset nappasivat voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 3–2. KalPan voittomaalin iski päätöserässä hyökkääjä Matyas Kantner.

Ottelun toisessa erässä nähtiin ikävä tilanne, kun KalPan Hugo Gallet taklasi vieraiden Elias Vileniä ulosajon arvoisesti. Taklaus tuli selkäpuolelta ja Vilen loukkaantui tilanteessa, eikä pystynyt jatkamaan kamppailua.

Puolivälieräsarjan jokaista ottelua ovat leimanneet lukuisat jäähyt. KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen toivoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että jatkossa nähtäisiin vähemmän erikoistilannepelaamista.

– Toivon tämän sarjan ja molempien joukkueiden puolesta, että pelattaisiin enemmän viidellä viittä vastaan. Molemmat hienoja joukkueita ja intensiivinen sarja menossa. Annettaisiin pelaajien pelata. Minun mielestä ei tee oikeutta tälle pelille, että koko ajan ylivoima vastaan ylivoima. Ollut siistiä peliä ja kovaa mies miestä vastaan pelaamista niin kuin playoffseissa kuuluu ollakin, Miettinen linjasi.