Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hallitseva mestari Peli-Karhut jahtaa jälleen mitaleja, Forssan Alku tekee seuraa välierissä

Kotkalainen Peli-Karhut ei antanut yllätyksille sijaa naisten Korisliigassa, kun se varmisti välieräpaikkansa suoraan kahdella voitolla. Hallitseva Suomen mestari PeKa kukisti Kymenlaakson paikallisottelussa Kouvottaret lauantaina 85–76.

– Ei ollut helppoja pelejä. Saimme tänään hyvän alun peliin ja pelin tasapainoon. Pidimme pallosta hyvin huolta, ja ratkaisut olivat hyviä. Saimme luotua hyviä heittopaikkoja, arvioi Peli-Karhujen päävalmentaja Mika Haakana Koripalloliiton tiedotteessa.

Välieriin etenee myös Forssan Alku, joka pudotti Tampereen Pyrinnön lauantaina kyydistään jo avausjaksolla ja voitti 96–78.

– Ylemmän jatkosarjan parin viikon takainen voitto Pyrinnöstä toi meille itseluottamusta. Meillä oli aika hyvä pelisuunnitelma tähän sarjaan, sanoi FoA:n valmentaja Juri Heinämäki, joka luotsasi aiemmin Pyrintöä.

Muissa puolivälieräsarjoissa paremmuuttaan ratkovat Vimpelin Veto ja Espoo Basket Team sekä Torpan Pojat ja Tapiolan Honka.