CNN: Sanders antoi virallisen tukensa Bidenille

Sandersin (oik.) tuella Bidenille (vas.) on tärkeä merkitys demokraateille, kun puolue tavoittelee yhtenäisyyttä ja kääntää katseen kohti presidentinvaaleja. AFP / LEHTIKUVA

STT

Vermontin osavaltion senaattori Bernie Sanders ilmoitti maanantaina virallisesti tukevansa entistä varapresidenttiä Joe Bidenia Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi, kertoo uutiskanava CNN .

– Tarvitsemme sinua Valkoiseen taloon. Teen kaiken voitavani, että se tapahtuu, Sanders sanoi CNN:n mukaan.

Sanders puhui Bidenin kanssa tämän kampanjaväen lähetyksessä, joka suoratoistettiin Bidenin nettisivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Myös Sanders tavoitteli aiemmin demokraattien presidenttiehdokkuutta. Sanders kuitenkin kertoi viime viikolla, että hän lopettaa kampanjansa.

Sandersin tuella Bidenille on tärkeä merkitys demokraateille puolueen tavoitellessa yhtenäisyyttä ja kääntäessä huomion marraskuiseen koitokseen nykyistä presidenttiä Donald Trumpia vastaan.

– Sinun tukesi merkitsee paljon. Se merkitsee paljon minulle. Luulen ihmisten yllättyvän, että vaikka olemme eri mieltä joissakin asioissa, olemme hyvin lähellä monissa muissa asioissa, Biden sanoi.

Kommentoi

Palvelut