Rolling Stones haaveilee konsertista 60-vuotisjuhlavuonna 2022

Rolling Stones joutui perumaan täksi vuodeksi suunnitellun kiertueensa koronapandemian takia. AFP / LEHTIKUVA

STT–TT

Rolling Stones suunnittelee juhlakonserttia vuodelle 2022, jolloin veteraanibändi viettää 60-vuotisjuhlaansa. Yhtyeen 76-vuotias kitaristi Keith Richards sanoo Rolling Stone -lehden haastattelussa toivovansa, että juhlaa voidaan viettää esiintymisen merkeissä. Bändin jo melko iäkkäillä jäsenillä ei ole mitään aikeita eläköityä sitä ennen, hän sanoo.

– Sitä voi kutsua tavaksi. Sitä me teemme. Ja sitten meillähän on tämä juttu, että kuka meistä jää bussista ensimmäisenä? Pitää joutua poispotkituksi tai tipahtaa itse, vai mitä? En oikein osaa kuvitella tekeväni muuta, Richards pohdiskeli.

Rolling Stones joutui perumaan täksi vuodeksi suunnitellun kiertueensa koronapandemian takia. Richards toivoo, että kahden vuoden kuluttua koronaan on saatu rokote ja konsertit voivat jatkua.

– Toivon, että olemme kaikki siellä. Siinä on jotain, mitä odottaa, Richards sanoi.

Stonesien 77-vuotias vokalisti Mick Jagger sanoi myös toivovansa paluuta konserttilavoille, milloin se toteutuukaan. Hän sanoi pitävänsä mahdollisena, että konsertit joudutaan pitämään tiukkojen koronatoimien mukaisesti.

– Vaikka saisimme myytyä lippuja voi olla, että emme voi soittaa kaikille samanaikaisesti. Voi olla, että soitamme hyvin pienille ihmisryhmille, Jagger sanoi.

Yhtyeen muut jäsenet ovat myös yli 70-vuotiaista. Nuorin on toinen kitaristi Ronnie Wood, 73 ja iäkkäin rumpali Charlie Watts, 79.

Kommentoi

Palvelut