Murhaepäily Salon sairaalassa ei johda syytteisiin

Potilaan murhasta epäilty Salon sairaalassa työskennellyt henkilö ei saa syytettä. Syyttäjä on tehnyt päätöksen syyttämättä jättämisestä. Syyttäjälaitoksen maanantaina julkistaman tiedotteen mukaan asiassa ei ole ollut syytteen nostamisen edellyttämää näyttöä siitä, että epäilty olisi aiheuttanut potilaan kuoleman.

Rikosepäilyt liittyivät tapahtumiin Turun yliopistollisen keskussairaalan Salon-sairaalassa vappuaattona 2017. Poliisi on esitutkintavaiheessa kertonut, että nuoren naispotilaan kuolemaa tutkittiin murhana, koska uhri oli puolustuskyvytön.

Murhasta epäiltyä naista epäiltiin saman poliisitutkinnan yhteydessä myös huumausainerikoksesta, varkaudesta ja lievästä pahoinpitelystä. Syyttäjä on päättänyt jättää myös näistä rikosepäilyistä syytteet nostamatta, vaikka naista onkin hänen mukaansa perusteltuja syitä epäillä.

Syyttäjälaitoksen tiedotteen mukaan nainen on epäiltyjen rikosten tekemisen jälkeen tuomittu muusta rikoksesta ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Huumausainerikoksesta, varkaudesta ja lievästä pahoinpitelystä odotettavissa oleva rangaistus olisi sakko, mikä ei olennaisesti vaikuttaisi naisen kokonaisrangaistuksen määrään.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut