Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani pahoittelee kirjoitteluaan: "Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään"

Vapaaottelija Makwan Amirkhani pahoittelee Instagram-tilillään aiheuttamaansa kohua Jethro Rostedtiin liittyen. Amirkhani julkaisi aiemmin Facebookissa päivityksen, jossa hän arvosteli Rostedtia rajuin sanankääntein. Kohu alkoi Rostedtin kirjoituksesta liittyen hänen ravintolassaan sattuneeseen välikohtaukseen.

– Luin Jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumisesta ja luulin sen aluksi olevan rasistinen, ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan asia on selvitetty. Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään, Amirkhani kirjoittaa.

– On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin. Elämä ja ystävyys jatkuu.

Lounais-Suomen poliisi kertoi Twitterissä, että julkisuudessa viime päivinä olleen sosiaalisen median kirjoittelun esitutkinta on päätetty. Päivityksessä ei nimetty Amirkhania tai Rostedtia nimeltä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.