Rauman telakalla todettu tällä viikolla 96 uutta koronatartuntaa

Rauman telakalla työskentelevillä on todettu tällä viikolla 96 koronavirustartuntaa, kertoo Rauma Marine Constructions (RMC). Laajennetut koronatestaukset ovat edenneet telakalla koronatartuntojen ryppään paljastuttua viime viikolla.

Telakalla on viimeisten kahden viikon aikana todettu yhteensä 136 koronatartuntaa. Tartunnat keskittyvät verkostoyrityksien työntekijöihin. Noin 120 työntekijän testitulokset ovat vielä saamatta, joten tartunnan saaneiden määrä voi vielä kasvaa.

– Käsillä olevassa ryppäässä tartunnan saaneista valtaosa on ollut rokottamattomia, minkä vuoksi kannustamme mahdollisimman monia hakeutumaan rokotettaviksi pikaisesti, RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa kertoo tiedotteessa.

RMC järjesti viime viikolla rokotustilaisuuden telakka-alueella yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa. RMC selvittää myös rokotettujen työntekijöiden edellyttämistä verkostoyrityksiltään.

Edellinen suuri tautirypäs ilmeni telakalla helmikuussa. Maaliskuusta lähtien RMC on tehnyt satunnaistestauksia sekä omille että verkostoyrityksien oireettomille työntekijöille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut