Aftonbladet: Göteborgin räjähdyksestä epäilty mies löytyi kuolleena

Tiistaiaamuna Göteborgissa tapahtuneessa räjähdyksessä haavoittui 16 ihmistä, heistä neljä vakavasti. Poliisi epäilee räjähdyksestä noin 50-vuotiasta miestä. AFP / LEHTIKUVA

STT

Ruotsissa Göteborgin räjähdyksestä epäilty viisikymppinen mies on löytynyt kuolleena vedestä, kertoo ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet .

Kansainvälisesti etsintäkuulutettu mies löytyi Göteborgista aamupäivällä. Ilmoitus hukkuneesta ihmisestä tuli kello 10.30 Suomen aikaa.

Göteborgin keskustassa sijaitsevassa talossa sattui viime viikon tiistaina aamulla räjähdys, jossa 16 ihmistä haavoittui, neljä heistä vakavasti. Räjähdystä seurasi tulipalo.

140 huoneiston talon vähiten kärsineiden rappukäytävien asukkaat ovat päässeet asuntoihinsa hakemaan tavaroitaan. Kiinteistöstä vastaavan yhtiön mukaan kukaan ei voi tällä hetkellä asua talossa.

Kiinteistöyhtiöllä ei ole vielä arviota, milloin asukkaat voisivat palata koteihinsa. Vesi- ja lämmitysjärjestelmät vaurioituivat räjähdyksessä ja tulipalossa. Yhtiön edustajan mukaan esimerkiksi sähkö, vesi ja lämmitys pitää kytkeä uudelleen ennen kuin asukkaat voivat palata koteihinsa.

Kiinteistön asukkaat ovat hakeutuneet tilapäismajoitukseen hotelleihin sekä ystävien luokse.

------

Juttua on korjattu klo 14.00. Räjähdys tapahtui viime viikon tiistaina, aiemmassa versiossa oli pelkkä "tiistaina".

Kommentoi

Mainos: Itä-Häme

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut