Kiuru sote-ministeriryhmän päätöksestä: Anniskelua rajoitetaan kello 17 lähtien, rajoituksen voi välttää koronapassia käyttämällä – tiedotustilaisuus on päättynyt

Vasemmalta, osastopäällikkö Taneli Puumalainen, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (SDP) ja strategiajohtaja Pasi Pohjola sosiaali- ja terveysministerön STM:n tiedotustilaisuudessa tartuntatautilain muutoksista ja rokotusstrategian päivittämisestä Helsingissä 25. marraskuuta 2021. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Teemu Rauhala, STT

Tänään kokoontunut sote-ministeriryhmä on päättänyt, että anniskelua rajoitetaan lain suomin keinoin kello 17 lähtien. Säännöksen vastaisesti voi toimia niissä ravintoloissa, joissa otetaan käyttöön koronapassi. Asiasta kertoi perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) tiedotustilaisuudessa.

Kiurun mukaan ministeriryhmä suosittelee, että valtioneuvosto säätäisi kireämmistä ravintolarajoituksista ylimääräisessä istunnossa joko tänä iltana tai huomenna aamulla.

Hallitus piti kello 13.30 tiedotustilaisuuden, jonka aiheena oli tartuntatautilain väliaikaisten säännösten voimassaolon jatkaminen ensi kesäkuuhun saakka sekä Suomen rokotusstrategian päivittäminen. Rokotusstrategiaa on määrä päivittää huomioiden syksyn koronatilanne.

Tilannekatsauksessa olivat paikalla perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) sekä osastopäällikkö Taneli Puumalainen ja strategiajohtaja Pasi Pohjola sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Kommentoi