Teuvo Teräväinen Ylelle: NHL-pelaajat jäävät pois olympialaisista

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen kertoo Ylelle, että NHL-pelaajat eivät osallistu helmikuussa talviolympialaisiin. Teräväisen mukaan osa Carolinan pelaajista osallistui NHL:n pelaajayhdistyksen (NHLPA) puheluun, jossa asiasta tiedotettiin.

– Meidän chattiin tuli viestiä, että se on siinä. En tiedä, keitä siellä oli puhumassa. Neljän vuoden päästä sitten uutta yritystä, Teräväinen kommentoi Ylelle.

NHL:n koronatilanne on eskaloitunut tällä viikolla nopeasti ja koronan takia peruttujen NHL-otteluiden lista on kasvanut entuudestaan. Detroit Red Wingistä tuli sunnuntaina kuudes joukkue, joka joutui aikaistetulle joulutauolle koronavirustilanteen takia, kertoo NHL.com-sivusto.

Lauantaina liiga puolestaan tiedotti, että Boston Bruinsin ja Nashville Predatorsin on koronan takia määrä palata pelikentille vasta 27. joulukuuta paikallista aikaa. Aiemmin viime viikolla NHL-peleistä joutuivat sivuun jo Calgary Flames, Colorado Avalanche ja Florida Panthers. Joukkueiden on tarkoitus palata pelikaukaloihin joulun jälkeen.

Lisäksi liiga ilmoitti sunnuntaina, että kaikki Yhdysvaltain ja Kanadan rajan ylittämistä vaativat ottelut on peruttu joulutaukoon asti. Suunnitelmissa ei kuitenkaan ole keskeyttää kautta.

– Vaikka positiiviset koronatestitulokset pelaajien, valmentajien ja muiden työntekijöiden keskuudessa ovat lisääntyneet, on vain pieni osa positiivisista tapauksista johtanut huolestuttaviin oireisiin tai vakavaan tautiin, NHL:n tiedotteessa perusteltiin.

Mainos: Itä-Häme

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut