Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Saariselän Kuukkelin paloa tutkiva poliisi pyytää yleisöhavaintoja

Saariselän kauppakeskus Kuukkelin tulipaloa tutkivan Lapin poliisin mukaan mitään rikokseen viittaavaa ei ole tullut ilmi. Syttymissyystäkään ei ollut vielä tietoa tiistaina.

Kauppakeskus tuhoutui palossa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja keskuksen lähellä liikkuneilta.

Poliisin tietojen mukaan viimeinen henkilö poistui Kuukkelista sunnuntai-iltana 23:n aikaan. Havaintoja sunnuntai-illan ja maanantaiaamun kello viiden väliseltä ajalta voi ilmoittaa sähköpostitse (lappi@poliisi.fi) ja kuva-aineistoa voi lähettää linkin kautta (https://pouta.poliisi.fi/Kuukkeli).

– Inarin poliisipartio sai maanantaina 21.2. klo 3:23 tehtävän, jonka mukaan Saariselällä Kuukkelin tiloista oli tullut liikeilmaisimen hälytys kauppakeskuksen sisältä. Poliisipartion ollessa vielä matkalla Saariselälle tuli hätäkeskukseen kaksi ilmoitusta saman rakennuksen tulipalosta, poliisi kertoi tiedotteessa.

Tiistaina jälkisammutus- ja raivaustyöt jatkuivat.