Ainakin neljä kuollut junaturmassa Saksan Baijerissa, kymmeniä loukkaantunut

Saksassa ainakin neljä ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut junan suistuttua raiteilta Garmisch-Partenkirchenin alueella Baijerissa.

Poliisin mukaan loukkaantuneita on noin 30, joista 15:n vammat olivat niin vakavia, että heidät kuljetettiin lähistön sairaaloihin. Aiemmin paikallisviranomainen oli puhunut jopa 60 loukkaantuneesta.

Saksassa on käytössä yhdeksän euron joukkoliikenteen kuukausilippu, joka oikeuttaa matkustamaan kaikkialla Saksassa. Rautatieviranomaiset ovatkin seuranneet jännityksellä, johtaako tämä täpötäysiin juniin lomaviikonlopun takia.

Ylä-Baijerin poliisin edustajan Stefan Sonntagin mukaan onnettomuusjuna oli tupaten täynnä ihmisiä, ja siksi loukkaantuneita on paljon.

Juna oli juuri lähtenyt Garmisch-Partenkirchenistä kohti Müncheniä, kun onnettomuus tapahtui Burgrainin alueella tänään iltapäivällä.

Alueella on määrä järjestää myöhemmin tässä kuussa G7-maiden kokous, ja sen turvallisuusjärjestelyjen takia sinne on tuotu poliiseja ja sotilaita. Nyt nämä ovat auttamassa turman pelastusoperaatiossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut