Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Nummelassa yksikerroksinen rivitalo tuhoutunut täysin tulipalossa – kaikki asukkaat tavoitettu

Länsi-Uudellamaalla Vihdin Nummelassa yksikerroksinen rivitalo on tuhoutunut täydellisesti tulipalossa, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Pelastuslaitoksen mukaan palosta ei syntynyt henkilövahinkoja ja kaikki asukkaat on tavoitettu. Asukkaita pyritään majoittamaan tilapäiseen majoitukseen.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen rakennuspalosta Nummelan Peltotiellä puoli kahden aikaan torstain vastaisena yönä. Ilmoittajan mukaan rivitalon katto paloi koko rakennuksen mitalta ja talon asukkaat sekä naapurit heräsivät palavan mineriittikaton pamahduksiin.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle kymmenen asunnon rivitalon katto paloi yhä koko rakennuksen mitalta.

Pelastuslaitoksen mukaan rivitalon mineriittikatto romahti sammutustyön aikana ja asunnot eivät jää asuttavaan kuntoon kärsittyään vesi- ja savuvahingoista.

Palopaikalla oli kymmenen pelastusyksikköä tukiyksiköineen.

Savua leviää pelastuslaitoksen mukaan palon pohjoispuolelle Ojakkalantien ja Porintien suuntaan. Pelastuslaitos ilmoitti noin puoli neljän aikaan savua muodostuvan vielä joitakin tunteja.

Pelastuslaitos ja poliisi tutkivat palon syttymissyytä.