Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansanedustajalta uhkaava viesti some-kommentoijalle – "Jos alan vetämään, sulta lähtee käsi kokonaan irti ropasta"

– Uskotko muuten, että jos minä otan kaksin käsin sun kädestä kiinni ja laitan jalan sun kainalokuoppaan ja alan vetämään, niin sulta lähtee käsi kokonaan irti ropasta?, kansanedustaja ja Valta Kuuluu Kansalle (vkk.) -puolueen perustaja Ano Turtiainen kirjoitti vastauksena Twitterissä saamaansa kansalaispalautteeseen.

Viestiketju alkoi Helsingin kaupungin varavaltuutetun Seida Sohrabin (kok.) tviitistä, jossa hän kysyi kansan ajatuksia helsinkiläislukion seinällä olleeseen julisteeseen. Julisteella Helsingin kaupunki kertoo, kuinka rasisminvastaiseen toimintaan voi sitoutua kouluissa.

– Siellä ollaan oikein hyvällä asialla. Toivottavasti siellä ymmärretään puuttua myös venäläisiin kohdistuvaan rasismiin, Turtiainen kirjoitti lainatessaan Sohrabin viestiä.

Turtiaisen viestiin vastannut mies kysyi Turtiaiselta, pitäisikö hänen muuttaa Venäjälle huolehtimaan asiasta. Suoraa vastausta kysymykseen tviittaaja ei saanut.

Turtiainen on tuomittu pahoinpitelystä kolmesti. Ennen poliittista uraansa hän teki urheilu-uran voimanostajana.