Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Varoitus huonosta ajokelistä jatkuu, vaikka lumisade voi hellittää

Eilen alkaneen lumimyräkän odotetaan laantuvan aamun aikana. Etelässä lumisade on tänään kuuroluonteista, mutta paikoitellen lunta voi tulla reippaamminkin. Ajokeli ei Ilmatieteen laitoksen mukaan välttämättä parane, vaikka lumisade hellittää. Lumi on edelleen kevyttä, kinostuu voimakkaasti ja pöllyää liikenteessä.

Koko maassa on voimassa varoitus erittäin huonosta tai huonosta ajokelistä. Myös varoitus purevasta pakkasesta on voimassa koko maassa Pohjois-Pohjanmaata ja Kainuuta lukuun ottamatta.

Finavia tiedotti eilen, että lentoliikenteessä Helsinki-Vantaan matkustajien on syytä varautua myöhästymisiin ja siihen, että lentoja voidaan ohjata laskeutumaan varakentille. Finavia niin ikään kehotti matkustajia saapumaan lentoasemalle hyvissä ajoin.

Kovan lumisateen takia pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä vuorovälejä on harvennettu. Fintrafficin rataliikennekeskuksen mukaan pääkaupunkiseudulla K- ja A-junat kulkevat tänään 20 minuutin välein. Kotkan ja Kouvolan väliset O-junavuorot korvataan linja-autoilla iltapäiväkahteen saakka.