Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mereen pudonnut kalastaja selvisi hengissä kaksi päivää valopoijussa killumalla

Mereen pudonnut kalastaja pelastettiin hengissä Brasilian rannikolta sen jälkeen, kun hän oli killunut kaksi vuorokautta merkkivalopoijussa, kertoi yleisradioyhtiö BBC keskiviikkona.

David Soares, 43, lähti yksin joulupäivänä kalaan Atlantille Atafonasta Rio de Janeiron osavaltion pohjoisosasta. Merellä hän kuitenkin liukastui ja suistui veteen.

– Ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat kaikkien vaikeimmat, koska yritin kaikin voimin päästä takaisin veneeseen, Soares kertasi brasilialaiselle G1-uutispalvelulle.

Tajuttuaan, että vene menee menojaan, Soares luopui paidastaan ja housuistaan, jotka litimärkinä vetivät häntä pinnan alle, ja alkoi kellua. Muutaman tunnin jälkeen hän näki valopoijun, joka ohjaa aluksia oikealle reitille Acun satamaan.

Soares killui poijussa kaksi päivää ennen kuin häntä etsimään lähtenyt kalastaja viimein havaitsi viluisen ja janoisen Soaresin ja pelasti hänet.

Soares sai hoitoa nestehukkaan, mutta oli muuten kunnossa. Hän on jo palannut kalastuksen pariin.