Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Prinsessa Madeleine palaa perheineen takaisin Ruotsiin

Prinsessa Madeleine palaa takaisin Ruotsiin aviomiehensä Christopher O'Neillin kanssa, hovi kertoi tiistaina. Pariskunta on asunut vuodesta 2018 Floridassa. Sitä ennen perhe asui New Yorkissa ja Lontoossa.

– Muuton syynä on se, että prinsessa ja herra O'Neill haluavat lapsien saavan mahdollisuuden asua Ruotsissa, sanoi hovin tiedottaja Johan Tegel.

Tegelin mukaan Madeleine tulee jatkamaan entisissä toimissaan, jotka liittyvät muun muassa hyväntekeväisyyteen ja lasten auttamiseen. Pariskunta muuttaa samaan asuntoon Tukholmassa, missä Madeleine asui aikaisemmin.

Parilla on kolme lasta: yhdeksänvuotias prinsessa Leonore, seitsemänvuotias prinssi Nicolas ja nelivuotias prinsessa Adrienne. Leonore ja Nicolas menevät Ruotsissa kouluun ja Adrienne esikouluun.

Iltapäivälehti Aftonbladetin mukaan perheen Floridan koti on nyt myynnissä. Muun muassa seitsemän makuuhuonetta ja merivesiuima-altaan sisältävän kiinteistön pyyntihinta on noin 80 miljoonaa kruunua (runsaat seitsemän miljoonaa euroa).