Paras Teko Heinolan hyväksi 2020 -palkinto LDG:lle

Parempi Heinola ry:n puheenjohtaja Kristiina Ketomäki luovutti palkinnon LDG:n hallituksen puheenjohtajalle Jere Pohjankoskelle. Sami Kuosmanen

Itä-Häme

Parempi Heinola ry palkitsi sunnuntaina 2.5. jälleen Parhaan teon Heinolan hyväksi. Kahdeksas PaTe-palkinnon saaja on Heinola Discgolfparkin kehittäjä Lords of DiscGolf ry (LDG).

LDG palkittiin frisbeegolf-toiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista. Teko asetettiin ehdolle frisbeegolfin suosion nousemisen myötä. Heinolan Discgolfpark on saanut mainetta yhtenä Suomen hienoimmista kentistä ja sen suosio on vahvassa kasvussa. Samalla kenttä on tuonut Heinolaa tunnetuksi myös valtakunnallisesti.

Muut PaTe-ehdokkaat olivat kaupunkikehityssuunnittelija Noora Kumpulainen heinolalaisten osallistamisella kaupunkisuunnitteluun, Olli Vuori ja Heinolan kaupunki Heinolan lintuhoitolan uudistamisella, Apulanta "Heinola laajentaa" -mainoksella, Mika Anttonen Suomen Urheiluopiston kehittämisellä sekä yleisön omina ehdotuksina esiin nousseet Heinolan järvipelastajat Ry, Jyränkölän Muuttokummit-hanke ja Simo Rantasen ja Aki Seppäsen Hämäräradio-kollektiivi.

Parempi Heinola asettaa vuosittain ehdolle PaTe-palkinnon saajaksi tekoja, jotka lisäävät iloa, eloa ja yhteisöllisyyttä Heinolassa. Kuntalaiset voivat myös itse ehdottaa palkinnon saajaa. Palkintoa on jaettu vuodesta 2013 lähtien ja voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä.

Kommentoi

Palvelut