Tomas Nordströmillä on kuusi erilaista grilliä – yli 70-kiloinen jötkäle on hänen silmäteränsä ja terassin kuningas – "Kyllähän kyyti oli heti erilaista"

Tomas Nordström haksahti grillaamiseen toden teolla noin kuusi vuotta sitten. Inka Töyrylä

Yli 70-kiloinen Big Green Egg -hiiligrilli hautoo sisällään lähes kolmekiloista kassler-paistia, jonka Tomas Nordström laittoi hautumaan aamulla ennen töiden alkua. Äkkiseltään voisi kuvitella, että kahdeksan tunnin jälkeen grillistä löytyy enää kuivaksi hiiltynyt korppu. Kuvitelma on täysin väärä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa 1 €/vko Olen jo tilaaja