Heinolalaiset ryöstivät sarjakärki Loviisalta pisteen

Kotijoukkue HP-47 esitti piristynyttä peliä FC Loviisaa vastaan. Heini Kuusela

Porvoon tappiosta toipunut HP-47:n P17-joukkue kohtasi sarjakärki FC Loviisan helteisessä Heinolassa lauantaina 8. elokuuta.

Heinolan tapahtumien superlauantaina pelatussa kotiottelussa nurmella nähtiin peli-ilmeeltään edellisviikkoon verrattuna piristynyt heinolalaisryhmä.

Kotijoukkue lähti liikkeelle terävästi ja hallitsi pelin ensimmäistä puoliskoa. Heinolalaiset onnistuivat luomaan useammankin maalipaikan muun muassa muutamasta erittäin vaarallisesta vapaapotkusta aivan rangaistusalueen rajan tuntumasta.

HP-47 siirtyi 1-0 johtoon 1-0 hieman reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Aaro Hiltunen ja Antti Solonen pelasivat loistopassin maalilla odottavalle Julius Moilaselle. Moilanen ei erehtynyt, vaan laittoi pallon maaliin.

Pelin toinen jakso alkoi heinolalaisittain harmittavasti, kun ensin Miro Uimonen loukkaantui ja heti perään Loviisa tasoitti pelin 1-1 heinolalaispakkien kommunikointivirheestä.

Pelin loppu oli tasaista vääntöä molemmilta, ja kummallekin tarjoutui muutama maalipaikka ja mahdollisuus täyteen kolmen pisteen pottiin. Lopputulokseksi jäi kuitenkin 1-1 tasapeli ja näin pelistä tuli piste molemmille.

HP-47 on edelleen sarjassa kärjen tuntumassa vain kaksi pistettä kärkeä perässä.

– Peli oli huomattavasti parempi kuin edellinen Porvoossa pelattu, ja pääsimme hyvin peliin mukaan heti alusta. Voittokaan ei ollut kaukana. Toivottavasti ollaan samalla sykkeellä seuraavassa pelissä. Luukas Kärkkäinen pelasi mainittavan hyvän pelin, toteaa valmentaja Ismo Nuotio.

Ensi viikolla joukkue matkustaa perjantaina Lahteen FC Reippaan vieraaksi Mukkulan tekonurmelle.

Kotipelit jatkuvat 20.8. jolloin vastassa on FC KTP.

Keskustelu