Tomi Kangasniemen kommentti: Hevosenlihaburgerille kyllä, veripaltulle ei

Hevosenlihapihvi ei juuri eroa perinteisestä naudanlihapihvistä. Tomi Kangasniemi

Hevosenlihaa pitsassa tai burgerissa. Ajatus ällötti. Ensimmäinen mielikuva oli, että sylkisin hevosenjouhia suustani. Myös maku arvelutti. Mieleen tuli parkkiintuneen satulannahan jäystäminen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Itahame.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • ESS.fi-verkkopalvelut ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi